3 Sep 2011

konvoi raya 2011 :D

1st SEPTEMBER , 3rd RAYA 

pagi tuh , ciksue gerak gi amek my bestfriend , cik adibah kat taman murni parit buntar .

ni dia cik diba awek ai dlm pesbuk tuh . available :P
cik diba diam je satu  hari . maybe sebab enset dia baru terjun masuk lubang jamban . mcm ai . hehe

then , gi jawi amek cik hawa .

susah nak cari pict minah nih . dia shy2 cat , nih ada la satudua gmbq
status : available :P
kebetulan baju kami 3 org hitam . seyesly , memang xplan . sehati sejiwa .
terus gi raya umah first .
umah cik titen . kat sg bakap .
mai umah org pagi2 . time tu dia rushing je mandi time kami dah nak dekat sampai . kih3

cik titen kesayangan ai :D
status : available :P
xsangka gila masih layak dapat duit raya . wiwiwiitt :)
dapat duit raya taww . hihi .
nampak sgt kitorang mudamudi lagi ;)

then kami berempat gi jalan umah cik khairunnisaa' kat nibong tebal .
sampai depan umah baru gtaw kata nak raya . hehe ;)

hawa tgkp gmbo nih . so dia xda . rugi kan jd cameraman ? hihi
pastu pegi umah cik nori kat parit buntar .
dia buat kenduri kesyukuran . 
kat situ siap buat photoshoot lagi . well , gugurls besa la :D



then pi amek lagi beberapa org ikot gi beraya jaoh2 plak . 
cadangnya nak g beraya kat homestay paah .
kat permatang sireh kepala batas .
dua kereta . mine and mia .
naik highway pon dah nak dekat pkui 4 . err . jam gak la

sampai jugak . makan2 , then ada photoshoot lg . hoho 

besaq oo umah belakang tuh . mula2 silap umah , siap nak masuk dah umah tu . malu ai . tu umah makcik  paah .

senyuuuuummmm :D
peace semua :)
sengaja poyo sebentar :D
org tua2 kata anak dara xbek tenggek kat tangga :P
pastu contact dgn aziz . dia kata umah dia dekat sgt dah dgn pmtg sireh .
so , kami pon lajak la ikut instruction dia .
sampai kat penaga pon , xsampai2 lagi .
last2 umah dia kat kuala muda nuh .
wowowowowowowowowowowowowo :0

dekat la sangat aziz oi .
tapa , at least sampai gak umah kawan aku sorg nih
makan laksam mak dia buat :D

pastu masa nak drive balik , memang rushing gila lah . tetiba ada moto berderai2 mai dari simpang . wo ! cheq dah la tgh laju cik abg oii . kita terkejut , kita hon depa . sekali dia kasi f**k plak . mak aii , hangat . kalau taw , ai langgaq yu biaq jadi macam katak penyet ja . huh . no manner :(

sampai kat seberang jaya , jalan jam . ai ingtkan jalan smooth ja . kita pon speed suka hati ja . tetiba org depan brake mengejut . wo ! ai xpnah brake keta sampai rasa terseret keta mcmtu pakcik . huhu . sampai menjerit manusia kat dlm keta tu . huhu . nasib bek selamat je . kalau x , honda tu kat depan . err :|

sampai jugak umah lepas hantar semua pi umah masing2 .
kami singgah masjid jawi solat dulu .
10 malam ai sampai rumah .

cik sue nak cakap :
selamat hari raya maaf zahir dan batin
berhati2 di jalan raya
ingatlah orang yg tersayang


:)

No comments:

Post a Comment

rawr-ing aloud