27 Aug 2011

jalan matahari bersama gugurls ku sayang ;)


1st of all , nak kasi taw kat manusia2 yg masih pakai processor pentium ,
malas la nak tggu loading lama2 

jalan matahari = sunway 

haha , melawak ja naaa . jgn marah . 
saja buang tebiat buat direct translation . 
kalau lecturer tesl aku baca blog nih , 
memang mampuih laa cheq kena ligan keluaq tesl ;)

semalam kitorang (bajet keyel-keyel sikit) pegi sunway . 
pi cucuk duit lah , apa lagi . elaun dah masyuk :)


enjoy gila masa cucuk kad bank . asalnya bsn ai tu mmg kosong ja . 
tetiba ja gedebok ! duit masuk .
serious best . fuhh .
apa lagi , withdraw 2keping duit hijau and then ;

SHOPPING :)
i bought a new wedges , never try high heels before

. then perabeh duit iftar kat the chicken rice shop .

muka2 yang sdg ke-confuse-an 

"yang ni best . no23 . dah try dah makan ritu"

"mahalnya air dia . suruh kak teha gi beli air mineral je lah"

"ai malu lah yu"

"cepatla sikit serve tu "

muka2 bahagia bila dah order & makanan sampai 









 

there was a little boy sitting next to our seats .
dia ajak main . comel sangat ^^


this girl plak . sgt3lah kiutmiut ^^



nak jadi cikgu skolah rendah , mesti la kena pandai mesra alam dgn kanak2 ;)
padahal xpenah pandai layan kanak2
tapa , aura tu baru nak mai ^^

intan payung kesayanagan ai :)


kitorang ^^

p/s : tetiba wondering . kami nih mcm di-paid to study kan ? huhu 

2 comments:

rawr-ing aloud